Vacatures in de Technische Commissie

() • 1427 weergaven

Coördinator meidenvoetbal:

Jij bent het aanspreekpunt voor (ouders van) de voetballende meiden van csv BOL. Jij bent verantwoordelijk om aan het begin van het seizoen samen met de trainers en begeleiders een teamindeling te maken voor het nieuwe seizoen. Daar hoort ook bij om te zorgen dat er trainers en begeleiders voor de teams zijn. Gedurende het seizoen zal jij nieuwe leden indelen in een team en hun wegwijs maken binnen de vereniging. Heb je interesse neem contact op met Gerard Pauw, 06-28424280.

Coördinator scheidsrechterzaken:

Jij bent het aanspreekpunt voor scheidsrechterszaken van csv BOL. Jij deelt elke week de scheidsrechters in voor de thuiswedstrijden bij BOL. Je onderhoudt de contacten met de vrijwillige scheidsrechters bij BOL. Je verzorgt eventueel een cursus voor nieuwe scheidsrechters. Je probeert het huidige scheidsrechter bestand bij csv BOL op peil te houden door actief scheidsrechters te werven. Heb je interesse neem contact op met Erik Dalmolen, 06-12597272.

Wil jij iets leuks doen voor de club? Wil jij ook een bijdrage leveren aan het voetbalplezier van honderden voetballers en voetbalsters elke zaterdag? Laat van je horen en bel Gerard of Erik! Vergeet niet, ook csv BOL draait op vrijwilligers, die vrijwilligers zijn de leden of ouders van de leden. Zonder de vele vrijwilligers is er geen voetbal op de zaterdag!