Nacht van BOL 2024 voor mini’s t/m O13

• 436 weergaven

Beste BOL spelers/speelsters ouders/verzorgers van de mini’s tot en met de 013 teams.

Wij zijn ontzettend blij dat we de Nacht van BOL weer mogen organiseren. Jullie worden op vrijdag 31 mei  om 16.45 uur, in jullie sportkleding met zwemkleding eronder (als het weer het toelaat), verwacht bij de kantine van BOL.   

 • De teams van 010 t/m 013 blijven tijdens de nacht van BOL ook slapen. De tenten kunnen worden opgebouwd vanaf 15:30uur. We willen graag dat de tenten staan om 16:45uur zodat we op tijd met het programma kunnen starten!  
 • De mini’s en de O8 en O9 pupillen dienen vrijdagavond om 21.00 uur te worden opgehaald en de volgende dag om 07.30 uur weer gebracht i.v.m. het gezamenlijke ontbijt en het vervolg van het programma. In de ochtend start iedereen met voetbalkleding aan.  
 • Het programma op zaterdag 1 juni is om 11.00 uur afgelopen en dan kan iedereen weer worden opgehaald. De tenten kunnen dan ook worden afgebroken zodat het veld om 12.00 uur weer vrij is. 

Wat hebben de O10, O11, O12 en O13 spelers/speelsters nodig voor de overnachting

 • Een eigen tent  (spreek dit onderling met elkaar af wie bij wie in de tent gaat)  
 • Slaapzak / kussen / matje (indien je een luchtbed meeneemt, niet een pomp vergeten!) Toiletspullen/handdoek / ondergoed / zaklamp  
 • Pyjama  
 • Voetbalschoenen / voetbalkleding / scheenbeschermers  
 • Warme kleding zoals een trui / lange broek (het kan ’s avonds best koud zijn)  
 • Zonnebrand  
 • En een goed humeur !  

(De organisatie is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of stuk gaan van de spullen dus laat de waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. Wij verzorgen eten en drinken en een versnapering tussendoor. Iets meenemen mag maar neem niet te veel mee want dat is niet nodig)  

Aan de ouders/verzorgers: 

 • Vul het inschrijfformulier via onderstaande link in om uw kind aan te melden zodat wij alle gegevens hebben die nodig zijn. Kan uw kind niet aanwezig zijn, dan graag invullen en daarbij aangeven dat uw kind niet aanwezig is. Indien uw kind wel meedoet, en zit in één van de oudste teams maar niet wil/durft te overnachten, meld dit dan bij het opmerkingenveld. 
 • Het inschrijfgeld voor deze activiteit bedraagt € 5,-. U kunt dit bedrag inleveren bij uw teambegeleider zodat de teambegeleider dit in 1 keer kan inleveren bij de organisatie. Doe dit uiterlijk 18 mei zodat uw teambegeleider dit tijdig bij de organisatie kan inleveren. 
 • Mochten er kinderen zijn die medicijnen gebruiken, allergisch zijn voor bepaalde dingen of een speciaal dieet volgen, willen wij hier graag op voorhand van op de hoogte gebracht worden. Je kunt dit via het aanmeldformulier aangeven.  
 • In het formulier kunt u ook een telefoonnummer zetten waar u op bereikbaar bent tijdens de nacht van BOL. In geval van nood kunnen we dan iemand bereiken.  

Hulp

Natuurlijk kunnen we niet zonder uw hulp. In het formulier kunt u aangeven bij welk onderdeel of bij welke onderdelen u zou kunnen helpen. Indien u bij meerdere onderdelen wilt helpen kunt u dat aangeven.

 • Het zou gezellig zijn als u komt kijken. Dat kan vrijdagmiddag tot aan etenstijd en zaterdagochtend vanaf 10:00 tot na de prijsuitreiking.     
 • Laat waardevolle spullen thuis, neem fietssleuteltjes mee naar huis zodat ze niet kwijt kunnen raken, namen in de kleding kan handig zijn. 

Klik hier om je kind zowel aan te melden of indien het niet mogelijk is om deze onvergetelijke Nacht van BOL bij te wonen af te melden.

Wij hebben er zin in! Tot 31 mei!  

Groet  De Activiteitencommissie