Balsponsoren BOL – WV-HEDW

• 137 weergaven

Wonen en werken in een schone omgeving
Een schoon gebouw is het visitekaartje van uw onderneming. Daarnaast bevordert een schone werkplek de werksfeer en productiviteit van uw personeel en dringt het ziekteverzuim terug. Als werkgever of zorginstelling dient u te voldoen aan afspraken over hygiëne. Meer dan genoeg redenen om een erkend schoonmaakbedrijf te benaderen.

AlcmariA is zo’n erkend schoonmaakbedrijf en is al sinds
1988 werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Noord-Holland. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Alcmaria, dan komen we eerst bij u langs om de situatie en mogelijke werkzaamheden binnen uw pand(en) te bespreken. Op basis daarvan brengen we een advies en een bijbehorende offerte uit. Heeft u specifieke wensen of vragen, dan nemen we deze daar uiteraard in mee.

info@alcmaria.nl 
(072) 564 04 95


Autoservice Langedijk (AL) is gestart December 2008 en ons klantenbestand groeit nog elke dag met tevreden klanten! Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en uiteraard aangesloten bij de Bovag. Onze werkzaamheden bestaan uit het totaal onderhouden van uw auto, reparaties verrichten, verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Keuringen uitvoeren bijvoorbeeld A.P.K. Maar ook aankoopkeuringen, het in/op of aanbouwen van accessoires etc. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van campers en het eventueel aanpassen van deze wagens. Mocht u verder nog vragen hebben neem dan gerust contact op, wij staan u met alle plezier te woord en hopen u natuurlijk een keer te mogen ontmoeten in ons bedrijf! Met vriendelijke groet, Renzo Roede