Balsponsor BOL – Ter Leede

• 162 weergaven

Vandaag wordt de bal onder andere gesponsord door Ruben zijn eenmanszaak, RB Consulent. Als consulent ben ik werkzaam binnen gemeenteland, voornamelijk in het sociaal domein. Ik ben een oplossingsgericht persoon. Vanuit een oplossingsgerichte houding wacht ik niet af, maar durf ik daadkrachtig het initiatief te nemen en onbekende wegen te verkennen, op zoek naar de beste oplossing. Ik ben nu zo’n tien jaar actief in het sociaal domein, waarvan mijn eigen bedrijf nu twee jaar bestaat. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en jeugdzorg. De laatste jaren ben ik vooral ingezet voor gemeenteprojecten. Gemeenten kunnen mij inhuren voor vraagstukken op het gebied van participatie, Wmo en schulddienstverlening.


Wijnker Bouw b.v. is uw onafhankelijke partner in elk bouwproces.
Of het nu gaat om grote of kleine projecten of in welke fase, wij kunnen in elk proces adviseren. Door onze ruime ervaring, kennis en vakmanschap kunnen wij de wensen van u als opdrachtgever vormgeven. Met eigen advies, begeleiding, professionele realisatie en vakkennis, zijn wij in staat uw wensen te realiseren. Wijnker Bouw. is geen seriebouwer, maar onderscheidt zich door speciaal onder architectuur te bouwen. Traditionele degelijkheid heeft onze voorkeur. Wij laten uw wens in vervulling gaan. Hieronder ziet foto┬┤s van enkele gerealiseerde projecten.