FIFA toernooi voor de jeugd op vrijdag 12 april

• 219 weergaven

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar een FIFA toernooi gehouden in de kantine van CSV BOL. Gaat Thomas kuiper zijn titel verdedigen? Gaat Dylan Bak zijn tweede plaats proberen te verbeteren? Gaan Renske Huibers of Mees Jonker het deze twee kandidaten nog moeilijker maken dan vorig jaar? Of zijn er nog veel meer kapers op de kust?

Wil je meedoen in de strijd om de eerste plek of wil je gewoon lekker een avondje gamen met vrienden in de BOL kantine? Geef je dan snel op via de onderstaande link. De kosten bedragen € 10,- p.p. en kunnen zowel door de betaallink die je in de mailbox krijgt als ook middels de dijk en waard pas worden betaald. Wil je gebruik maken van het laatste? Stuur dan na je inschrijving even een mailtje naar [email protected] zodat we dit samen met jou kunnen regelen. Het inschrijfgeld is voor deelname, een lekker patatje en een snack en een drankje naar keuze. Allergieen kun je doorgeven via de eerdergenoemde mail, dan zorgen we voor jou voor iets anders.

De start is om 18.00 uur dus zorg dat je om 17.45 uur aanwezig bent. Rond 20.45 uur is de laatste ronde afgelopen en volgt de prijsuitreiking. Om 21.00 is het afgelopen.

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en wil je ook inschrijven? Klik hier!!!!!!!!!!!!!!!!!!