BOL behaalt in extra tijd nog een punt tegen ARC

• 279 weergaven

Op een slecht bespeelbaar veld heeft BOL zaterdag in blessuretijd een punt in de wacht gesleept.
De start was goed, al na 2 minuten lag de bal in het net bij ARC, maar de assistent had buitenspel geconstateerd.
BOL was in het 1e kwartier de bovenliggende partij, maar daarna kwam ARC beter in het spel. Dit resulteerde in een tweetal goede kansen waarbij keeper Romain de Jong zijn nut weer bewees.
Op slag van rust was er nog een grote kans voor Daniel Vos, maar zijn inzet was te zacht. Ruststand 0-0 derhalve.
De 2e helft liet ARC zich terugzakken waardoor BOL moest komen. Dit ging rommelig, met veel slordige passes en balverlies. ARC probeerde hiervan te profiteren door snelle uitbraken en kreeg na een kwartier een grote kans, maar wederom stond Romain in de weg.
Lex Duijs kreeg namens BOL nog een goede kans, maar dat leverde helaas geen goal op.
In de 80e minuut profiteerde ARC wel, na een fout in de verdediging. De BOL-verdediging dacht aan buitenspel, maar daar wilde de assistent niets van weten.
Martijn Ton kwam in het veld voor Jort Kos en dat bleek de gouden wissel, hij rondde in blessuretijd beheerst af, waardoor de eindstand op 1-1 kwam. De opluchting bij BOL was groot, evenals de frustratie bij ARC.