Balsponsoren BOL – ARC

• 165 weergaven

Uw dak is ons dak en daar willen we alles uithalen
Patina Dakdenkers is een toonaangevende 24/7 dakserviceverlener die denkt en doet in totaaloplossingen. Van duurzame reno- vatie, het inzetten van Artificial Intelligence, het dagelijks onderhoud, circulaire eco- nomie tot aan totale ontzorging. Het liefst neemt Patina het dak volledig over om u te ontzorgen. Wij ‘sjeffen’ het.


Roest is in de kern een charmante wijnbar, waar ontspanning en gezelligheid centraal staan. Onze trots ligt in het uitgebreide assortiment van bijna 80 schitterende wijnen, waarmee we ons onderscheiden. Maar Roest is meer dan alleen wijn: hoewel we een ruime keuze aan wijnen op de kaart hebben, zorgen we er ook voor dat je kunt genieten van een relaxte sfeer. Overdag is het de perfecte plek voor een gezellig gesprek, vergezeld van zachte achtergrondmuziek, heerlijke borrels en smakelijke hapjes. En terwijl de avond valt, verandert de sfeer, maar de gezelligheid blijft, of je nu wilt ontspannen of de voetjes van de vloer wilt hebben.
Dompel jezelf onder in de sfeer waar goede wijn en gezelligheid centraal staan. Niet alleen hebben we zorgvuldig onze wijnen geselecteerd, maar we zorgen er ook voor dat je smaakpapillen een feestje vieren met onze overheerlijke hapjes. Van knusse avondjes tot sprankelende borrels; bij Roest is elk moment speciaal. Dus, trek je favoriete outfit aan, nodig je vrienden uit en kom proeven van het goede leven!