Balsponsor BOL – Hollandia

• 107 weergaven

BJ Autoservice is blij om bij deze wedstrijd de balsponsor te mogen zijn. Vanuit Egmond leveren wij al jaren goede, eerlijke en betaalbare service aan allerlei soorten auto’s. Alle soorten leeftijden en types zult u bij ons in de werkplaats tegen komen. Van een “lelijke eend” tot vol elektrische voertuigen en van een Smart tot grote campers. Alles kunnen wij aan met goed getrainde en ervaren personeel. Met ons uitgebreide geoutilleerde werkplaats is geen berg te hoog. Namens BJ Autoservice wens ik Jeroen Bakker (vader van Vincent) BOL een succesvolle wedstrijd toe!


De balsponsor bij de wedstrijd BOL – Hollandia is Hoveniersbedrijf Smakman! Hoveniersbedrijf Smakman verzorgt alle werkzaamheden in de tuin, particulier of zakelijk.
Van het ontwerpen en aanleggen van tuinen tot het onderhouden daarvan.
Met een enthousiast team staan zij voor u klaar! Hoveniersbedrijf Smakman wenst Bol 1 veel succes! hoveniersbedrijfsmakman.nl