Balsponsor BOL – SJC

• 191 weergaven

Maarten Kamp Timmerwerken

Na jarenlang zelf tegen de lerenknikker aan te hebben getrapt, wordt het nu de hoogste tijd om dat ding zelf te sponsoren. Inmiddels bestaat Maarten Kamp Timmerwerken alweer enkele jaren en mogen we trots zeggen dat de planning bomvol staat met mooie klussen.

Van aanbouw tot volledige nieuwbouw en van renovatie tot innovatie, we pakken het met beide handen aan. Heeft u dus nog een mooie klus op de planning staan, zoals een nieuw droomhuis, schuur om in te klussen, prachtige dakkapel of die broodnodige aanbouw? Grote of kleine klussen rondom uw woning op de planning staan? Geen klus is voor ons te gek!

Kortom, neem vooral contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Voor nu eerst maar eens drie punten binnen harken! Proost!

Is uw klus een ramp? Bel, mail of Whatsapp dan naar Maarten Kamp!