BOL stelt voor volgend seizoen Charles van Altena aan als nieuwe hoofdtrainer

• 785 weergaven

Het bestuur is erin geslaagd om voor volgend seizoen een opvolger te vinden voor Erwin Tump, die na dit seizoen vertrekt. De nieuwe hoofdtrainer van de selectie is Charles van Altena. Charles heeft veel ervaring als trainer van clubs in de regio en daarbuiten.Het bestuur is blij met zijn komst en denkt in hem een goede opvolger van Erwin Tump te hebben gevonden. Hieronder stelt Charles zich nader voor. 

Beste mensen van csv BOL, met veel genoegen mag ik met ingang van het voetbalseizoen 2024 – 2025 het voetbalstokje overnemen van Erwin Tump. Ik ben Charles van Altena, 56 jaar, samenwonend in Purmerend en in het rijke bezit van 2 kinderen.Vanuit Purmerend is het 30-35 minuten rijden naar Broek op Langedijk. Dat ik niet schrik van een stukje rijden blijkt uit het gegeven dat ik in mijn 5e seizoen zit bij Hooglanderveen. De club ligt dicht bij de snelweg A1 met aan de andere kant van de snelweg de plaats Amersfoort. Mijn spelerscarrière voerde langs KGB, West-Frisia, ADO’20, DWV en De Zwarte Schapen. In mijn ADO’20- en DWV-tijd startte mijn trainerscarrière bij de jeugd van HSV Heiloo. Daar was ik 3 jaar trainer/coach van de B1 en de A1. Op mijn 29-ste stopte ik met voetballen ivm drukke werkzaamheden in de fysiotherapie. Een jaar later werd ik trainer van Kolping Boys, waar ik 3 jaar Hoofdtrainer ben geweest. Om de trainerslijst aan te vullen volgde Stormvogels/Telstar 1, FC Purmerend 1, startte een voetbalschool in 2005 (Voetbalschool Techniek) tot 2019, trainer/speler Medisch voetbalteam, HFC Haarlem A1, rkav Volendam B1, techniektrainer jeugd rkav Volendam en IJsselmeervogels, Hoofd Jeugdopleiding FC Castricum, Hoofdtrainer Hollandia en nu Hooglanderveen.
Als nieuwe trainer ga ik mijn uiterste best doen om de lijn voort te zetten die is ingezet. Plezier, passie, strijdbaarheid en goed voetbal, gepaard gaande met goede resultaten is waar we voor gaan.In het huidige seizoen gaat mijn voornaamste aandacht uiteraard uit naar Hooglanderveen. De club en de spelersgroep verdienen volop aandacht. Daar waar de tijd het toelaat zullen jullie mij treffen bij wedstrijden van BOL.Ik wens iedereen een heel mooi 2024 toe met veel plezier binnen en buiten de lijnen.
Met sportieve groet,Charles van Altena