Aankondiging | DE BROEKERCUP IS BACK!

• 422 weergaven

Donderdag 9 mei (Hemelvaart) zijn we terug met alweer de derde editie! Na het enorme succes van de eerste twee edities en het enthousiasme van alle deelnemers, konden wij niet anders dan een derde editie organiseren. We kunnen inmiddels bijna gaan spreken van een traditie. Dit jaar gaan wij er weer alles aan doen om vorige jaren te overtreffen en daar hebben wij jullie uiteraard bij nodig!

De opzet van het toernooi is hetzelfde als voorgaande jaren, wederom kun je je inschrijven voor het voetbal- of volleybaltoernooi (vrouwen en mannen editie). Echter, er is een kleine verandering voor het mannen voetbaltoernooi. Je kunt je als team nu aanmelden voor de fanatieke poule óf voor de recreatieve poule. Geeft dit bij je aanmelding direct door.

Meld je aan via broekercup@gmail.com onder vermelding van:

  • Teamnaam
  • Aantal teamleden
  • Welk toernooi je mee wilt doen (Mannen voetbal fanatiek, mannen voetbal recreatief, vrouwen voetbal of volleybal)
  • Minimale leeftijd voor aanmelding is 16 jaar
  • 06-nummer van de Teamleider (dit jaar maken we een groepsapp aan voor informatie. In deze groepsapp kan uitsluitend door de organisatie van de Broekercup informatie worden gedeeld. Je ontvangt dus geen berichten van mede groepsgenoten)

Het inschrijfbedrag is net als vorig jaar €20,00,- per persoon. Hiervoor krijg je het nodige terug: Deelname, verzorgde lunch, muntjes én live entertainment.

Aantal teamleden per onderdeel

Voetbal: Voetbal wordt gespeeld met 6 veldspelers en een keeper. (minimaal 7 teamleden)

Volleybal: Volleybal wordt ook gespeeld met 6 spelers. (minimaal 6 teamleden)

Ps. Voor het mannen- en vrouwentoernooi gelden dezelfde aantallen qua teamleden, maar er zijn enkele regels aan het vormen van een team, te weten:

Vrouwen toernooi voetbal: Alleen vrouwen

Volleybal: Gemixte teams van mannen en vrouwen (mag uiteraard ook alleen vrouwen of alleen mannen)

Tijdens én na het toernooi:

Op het BOL-Terrein zullen tijdens beide toernooien ook speelattributen aanwezig zijn voor de kinderen (o.a. luchtkussen, panna veldjes etc.). Op deze manier is er deze dag voor jong én oud genoeg te doen. Na afloop van beide toernooien zal ook de after party niet ontbreken. Live muziek, koud bier én verschillende foodtrucks om ook de innerlijke mens van brandstof te voorzien!

Opgeven kan vóór 22 april! Wees er snel bij, want naar verwachting zullen de aanmeldingen weer hard gaan!