Clinic in de kerstvakantie

• 537 weergaven

Na geslaagde clinics bij verschillende clubs uit de regio (SV Vrone, DTS) zijn we ook weer terug bij CSV BOL! Wij hebben hier al eerder een open dag voor de jeugd verzorgd en een 2-daagse clinic in de meivakantie. Ook nu zijn we weer terug met een 2-daagse clinic in de kerstvakantie, op donderdag 28 december en vrijdag 29 december. De tijden zijn van 10:00 tot 11:30 uur.
De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en voor iedere leeftijd. De kosten zijn 30 euro, waarbij we aan de slag gaan om het maximale uit jullie te halen met leuke oefeningen! Ook zijn er verschillende prijzen te winnen.

Wij hebben er zin in! Aanmelden of meer informatie kan via [email protected] of via 06-83250029, Graag hierbij naam + club/team vermelden.

Tot snel! Jurre van Lingen, Misha Engel