Henk Wagenaar en Marcel Kostelijk benoemd tot erelid van BOL

() • 417 weergaven

Op de algemene ledenvergadering van 15 november zijn Henk Wagenaar en Marcel Kostelijk voorgedragen en door de ledenvergadering benoemd tot erelid. Henk is al “heel zijn leven” lid van BOL. Na lang te hebben gevoetbald, heeft hij in de periode daarna veel betekend voor de jeugd van BOL (o.a. als voorzitter van het jeugdbestuur). Tegenwoordig is Henk een onmisbaar lid van de onderhoudsploeg, een ploeg die bij BOL beter bekend is als “de vijfde colonne”. Voor Marcel geldt hetzelfde. Ook hij is vanaf zijn jonge jaren al lid, heeft lang in het eerste gespeeld en is daarna op tal van terreinen actief geweest als vrijwilliger. Nu alweer enkele jaren als teammanager van BOL 1. Beide heren verdienen het predicaat “erelid” ten volle. csv BOL is hen zeer dankbaar voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.