Scheidsrechters in het zonnetje bij BOL

• 388 weergaven

Omdat het “de week van de scheidsrechter” is, werden alle scheidsrechters die bij BOL actief zijn afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Dit als blijk van waardering voor hun inzet. Scheidsrechters, we kunnen niet zonder hen en we zijn blij dat er zo vele bereid zijn wekelijks hun wedstrijden te fluiten. Ook het arbitrale trio dat afgelopen zaterdag actief was bij de wedstrijd van BOL 1 tegen Ajax, ontving na afloop van de wedstrijd uit handen van bestuurslid Rob Tros een zuivelpakket (geleverd door Kaas!). Dat gebaar werd zeer gewaardeerd door de heren. Op de foto scheidsrechter Roel van der Werff (rechts) geflankeerd door een van zijn assistenten.Omdat de actie tot en met 8 oktober loopt, zullen ook de scheidsrechters die zaterdag a.s. fluiten, nog een attentie ontvangen van BOL.