Balsponsor

• 330 weergaven

Bram en Luc Stoop
Wij zijn twee jonge, enthousiaste, ervaren en gediplomeerde schilders. Al geruime tijd zijn wij actief in het schilderwerk. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in voornamelijk de Particuliere sector en ook Nieuwbouwprojecten, vonden we het tijd om samen een bedrijf te starten.
Op 1 augustus 2021 hebben wij onze V.O.F. opgericht; Gebroeders Stoop Schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilder werkzaamheden aan uw woning, kantoor of bedrijfspand. Wij, als tweelingbroers, zijn klantvriendelijk, bieden goede service en streven naar kwaliteit!


Bij Woongilde in Broek op Langedijk vindt u een uniek concept waar drie ambachten samenkomen onder één dak. Met passie en vakmanschap bieden wij een uitgebreid assortiment aan meubelstoffen, Zonnelux raamdecoratie en de grootste collectie gordijnstoffen. Met trots presenteren wij ons brede aanbod van topkwaliteit producten. Bij Woongilde kunt u terecht voor alles wat met uw interieur te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of andere vormen van raamdecoratie, wij hebben het allemaal in huis. Onze collectie Zonnelux raamdecoratie is met zorg samengesteld, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw woning.