Bal sponsors BOL – AJAX

• 400 weergaven

Wij van SMP SportsCare zijn trots op de Langedijker verenigingen. Met name BOL heeft de afgelopen jaren heel veel moois laten zien. Op zaterdagmiddag langs de lijn in Broek op Langedijk is een aanrader voor iedere voetballiefhebber. Vanuit ons bedrijf leveren wij Sport en Bedrijfskleding. Wij werken met heel veel verenigingen, bedrijven en scholen samen. Ook voor het bedrukken van alle kleding ben je bij ons op het juiste adres. Hoofdsponsor van BOL en ook van DTS, Piet de Geus is een zeer gewaardeerde klant van ons.
Namens team SMP wensen wij BOL tegen de amateurs van AJAX heel veel succes. Oud speler van DTS, Jordi Bitter zal mee doen bij AJAX. Ook hem wensen wij natuurlijk heel veel succes. Dat het voor alles en iedereen een prachtige dag mag worden.

Namens Team SMP, Jan Kramer, trotse trainer van heel veel voetballers in Langedijk.

De balsponsor bij de wedstrijd van BOL – Ajax is JustBetter! JustBetter is een innovatief e-commerce bureau gevestigd in Alkmaar. Met een team van 18 professionals werken wij vanuit liefde voor het vak aan het online succes van onze klanten. Dit doen we middels langdurige partnerships. Wij ontwerpen, bouwen en vermarkten grote internationale webshops. Met name complexe Magento 2 (e-commerce platform) trajecten en maatwerk vraagstukken worden vakkundig door het team opgepakt. Van de grootste ‘internationale’ webshops van Nederland tot aan specialistische maatwerk software voor een producent van nucleaire medicijnen. We hebben een zeer gevarieerd werkgebied. Kijk ook eens op www.JustBetter.nl Het team van JustBetter wenst BOL 1 veel succes met de wedstrijd tegen ons aller Ajax!