Rene Rootlieb stopt met voetballen bij BOL

• 252 weergaven

Volgend jaar zal René Rootlieb de clubkleuren van BOL niet meer dragen. René maakte afgelopen week bekend dat hij na 11 seizoenen onafgebroken deel te hebben uitgemaakt van BOL 1, heeft besloten met ingang van komend seizoen te stoppen met voetballen. 

In die 11 seizoenen heeft hij de opmars van BOL van derde klasse naar vierde divisie meegemaakt. Niet alleen meegemaakt, maar aan die sportieve sprong opwaarts ook actief bijgedragen. Jarenlang was hij de leider in de verdediging en de laatste jaren ook aanvoerder. Met zijn gedrevenheid, zijn functionele techniek en zijn spelinzicht leidde hij zijn elftal naar menig overwinning en was hij een voorbeeld voor zijn medespelers. Dat René stopt op een moment dat BOL een ongekend niveau heeft bereikt met de promotie naar de vierde divisie, mag als een bekroning op zijn mooie loopbaan worden gezien. We zijn René zeer erkentelijk voor zijn inzet in en buiten het veld. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst. 

bestuur csv BOL