Sportweekactiviteit bij BOL een groot succes

• 371 weergaven

Na weken van bedenken en bouwen met vele vrijwilligers was het dinsdag 13 juni eindelijk zover. Er kon gespeeld worden. Met 6 velden voor levend tafelvoetbal konden de 23 teams Äan de Bak”. Onder leiding van 18 scheidsrechters werd er zeer fanatiek gestreden. Maakte niet uit of het voor de eerste of de 20 ste plek ging. Iedereen was bloedfanatiek. Gelukkig hadden alle scheidsrechters het goed in de hand en hadden we een mooie klassering voor de sportweekorganisatie en het algemene klassement. De derde helft die onder muzikale leiding van Jacco Silver werd gevierd was ook zeer geslaagd. De personeelsleden achter de bar en de keuken hadden het er druk mee.

Foto’s van dit fantastische evenement, natuurlijk gemaakt door onze huisfotograaf Ed Gootjes zijn allemaal te zien op onze socials. Dus benieuwd naar de beelden? Klik hier!