Bericht van het bestuur

• 145 weergaven

De laatste weken van dit seizoen
Het voetbalseizoen nadert zijn ontknoping. We hebben binnen de club de eerste kampioenen al mogen begroeten. MO15 is er vorige week in geslaagd kampioen te worden, gefeliciteerd daarmee meiden! Kampioenskansen zijn er ook voor JO12-1. De JO14-1 laat ook van zich spreken. Het elftal is nog in de race voor het kampioenschap en slaagde er met een 3-1 winst op Onze Gezellen uit Haarlem ook in de bekerfinale te bereiken in deze leeftijdscategorie. Die finale staat op 3 juni gepland in Uithoorn tegen medefinalist FC Driebergen. We zijn benieuwd.
Natuurlijk zijn het spannende weken voor ons eerste. Nog drie wedstrijden te gaan, weet BOL die alle drie te winnen, dan is het kampioen. Steun BOL 1 dus ook de komende weken!

Voorbereiding nieuw seizoen
Nu het seizoen naar het einde loopt, is het tijd om voorbereidingen te treffen voor het volgende. De technische commissie is druk bezig om trainers en begeleiders te vinden voor volgend seizoen. Het onderhoud van de velden wordt ingepland, hard nodig na een seizoen waarin er intensief gebruik van het terrein is gemaakt. Dat heeft zijn sporen achtergelaten. In de komende zomermaanden zal op alle velden ledverlichting worden geplaatst. Op het B-veld is die er al, op het C-veld en trainingsdriehoek wordt dit alsnog gedaan en op het A-veld, waar nog helemaal geen lichtmasten zijn, worden die (met ledverlichting) geplaatst. Het vraagt een forse investering, gelukkig wordt een deel daarvan gedekt door een provinciale subsidie wegens de energiebesparing, die ledverlichting oplevert. En van die besparing profiteert de club de komende jaren weer van. 

Kledingplan voor de jeugd
Nieuw is dat we volgend seizoen gaan werken met een kledingplan voor de jeugd. De algemene ledenvergadering heeft hiermee tijdens de laatste ALV ingestemd. Het plan houdt in dat we van (alle ouders van) jeugdleden, naast de contributie, een bijdrage vragen van 20 euro per lid (dit was 10 euro per lid). Deze bijdrage wordt samen met de contributie op de gebruikelijke manier (via Clubcollect) in rekening gebracht. De opbrengst wordt in een apart kledingfonds gestort en maakt mogelijk dat we eens in de drie jaar voor alle jeugdleden een nieuw tenue (shirt en broekje) kunnen aanschaffen. Voor de details verwijst het bestuur naar de mail die deze week aan alle (ouders van) jeugdleden wordt verstuurd (niet ontvangen? Mail dan naar secretaris-bol@outlook.com). 

Bestuur csv BOL