Balsponsor BOL – FC De Bilt

• 142 weergaven

De plek waar ” sport & gezelligheid ” goed samen gaan; Sportcafé de Oostwal !!!

Sportcafé de Oostwal, onder meer bekend van lekker eten, o.a. de heerlijke saté, spareribs, één keer in de maand de befaamde BIEFSTUKDAG en het zonnigste terras van Pancras. Maar natuurlijk ook iedere zondag het OOSTWAL MENUUTJE voor een mooi prijsje met een biertje erbij (zie Facebook).

Daarnaast verzorgen wij, Mike & Petra en medewerkers, uw feestje, evenement, bbq, diner, avondje uit, etc… Vraag naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben en wij maken er een passend en betaalbaar feestje van.

Wij sponsoren de bal bij BOL omdat er wat jongens uit Pancras vandaan komen die bij ons af en toe te gast zijn.

Succes in de kampioenswedstrijd en laat het net BOL staan met de bal !!!

Tot snel en groetjes,

Mike & Petra en medewerkers