Open dag bij CSV BOL een groot succes

() • 152 weergaven

Wat was het een prachtige dag. Met de zon over de velden, meer dan 120 deelnemers, veel vrijwilligers, leuke clinic’s, voetbalshop.nl en veel publiek langs de lijn waren alle ingrediĆ«nten aanwezig om er een mooie activiteit van te maken.

En dat is gelukt. Met een grote lach op de gezichten en soms natuurlijk in opperste concentratie ging de jeugd de strijd aan. De warming-up onder leiding van Ronald Plak werd serieus genomen en iedereen deed fanatiek mee. De clinic onder leiding van Jurre van Lingen, Daan Engel en Misha Engel liep gesmeerd en iedere deelnemer deed super zijn best. Bij de zeskamp was het niet anders waar, naast het organsatieteam, nog vele ouders bij sprongen om even een helpende hand te bieden. Vele handen maken licht werk. In de rust kon de cateringcrew het goed aan en de limonade met versnapering werd rijkelijk uitgedeeld. De truck van voetbalshop.nl had het druk bij het gaten schieten en schoenen en kleding werden goed gepast en getest.

Al met al dus een top dag die we volgend jaar zeker gaan herhalen. Dus zet alvast in de agenda. Zaterdag voor paas 2024 komt er wederom een open dag bij CSV BOL

Nog even nagenieten middels de prachtige beelden van onze huisfotograaf Ed Gootjes? Klik dan op de link hieronder:

Foto’s Open dag CSV BOL

Of ga naar onze facebookpagina en check de fotoalbum open dag 2023

Alle vrijwilligers en deelnemers, bedankt voor deze mooie dag!

Groetjes van de activiteitencommissie
ac-bol@outlook.com