Balsponsor BOL – Argon

• 118 weergaven

Makelaarsland

Hier komen we vandaan

Makelaarsland is in 2005 opgericht onder het credo ‘verkopen doen we samen’. We gaven verkopers zélf de regie over hun verkoopproces tegen een vaste lage prijs. Nu, ruim 17 jaar later, is ons doel niet veranderd en spelen we continu in op de marktonwikkelingen en de behoefte van onze klanten. Door vergaande automatisering en professionele ondersteuning zorgen we ervoor dat het kopen of verkopen van je huis geen hoofdbreker wordt. Zo kun je veel zaken zelf regelen, heb je altijd inzicht in het proces en bespaar je op de makelaarskosten.
Hier staan wij voor

We zorgen ervoor dat jij makkelijk, snel en effectief je huis verkoopt óf een ander huis aankoopt. Met ervaring, logica, de laatste techniek van vandaag en pasklare oplossingen. En we gaan altijd voor het maximale resultaat. Gegarandeerd. Voor ieder huis spannen we ons even hard in. We hebben een vast tarief en maken heldere afspraken. En dat doen we allemaal op een nuchtere, open en eerlijke manier.

Nieuwsgierig naar onze opties? Neem vrijblijvend contact op, op 088 – 200 2000.