Balsponsor BOL – Montfoort

• 154 weergaven

Kastmodule is gevestigd in Oudkarspel op de Praam 1 (industrieterrein Breekland).

Bij Kastmodule maken wij deuren die gemonteerd kunnen worden op IKEA Pax kasten. Tegenwoordig zijn plafonds in de meeste huizen hoger dan 2,6mtr. Omdat de Pax kasten van IKEA niet hoger zijn als 2,36cm ontstaat er een stofnest op de kast en je ziet de rommel die bovenop de kast wordt gezet. Kastmodule maakt hogere deuren die bijna van vloer tot aan het plafond komen. Zo dekt u de ruimte bovenop de pax kast heel mooi af alsof het een maatwerk kast is.

Deze deuren passen exact op de pax kasten en zijn zelf heel makkelijk te monteren. Ook zijn ze in veel mooie kleuren te krijgen. Op onze website www.kastmodule.nl vindt u alle informatie.

Het team van Kastmodule wenst het team van BOL 1 vandaag heel veel succes in de topper tegen sv Montfort!