Aankondiging! DE BROEKERCUP IS BACK!

• 456 weergaven

Donderdag 18 mei (Hemelvaart) zijn we terug met de tweede editie! Na het enorme succes van de eerste editie en het enthousiasme van alle deelnemers, kunnen wij niet anders dan een tweede editie organiseren. Én dit jaar gaan wij er alles aan doen om vorig jaar te overtreffen, daar hebben wij jullie uiteraard bij nodig!

De opzet van het toernooi is hetzelfde als vorig jaar, wederom kun je je inschrijven voor het voetbal- of volleybaltoernooi (vrouwen en mannen editie). Meld je aan via broekercup@gmail.com onder vermelding van je teamnaam, het aantal teamleden én aan welk onderdeel je wilt meedoen. Minimale leeftijd voor aanmelding is 16 jaar. Het inschrijfbedrag is net als vorig jaar €20,00,- per persoon. Hiervoor krijg je het nodige terug: Deelname, verzorgde lunch, muntjes én live entertainment.

Aantal teamleden per onderdeel

Voetbal: Voetbal wordt gespeeld met 6 veldspelers en een keeper. (minimaal 7 teamleden)

Volleybal: Volleybal wordt gespeeld met 6 spelers. (minimaal 6 teamleden)

Ps. Voor het mannen- en vrouwentoernooi gelden dezelfde aantallen qua teamleden, maar er zijn enkele regels aan het vormen van een team, te weten:

Mannen toernooi voetbal: Maximaal 4 selectiespelers

Vrouwen toernooi voetbal: Alleen vrouwen

Volleybal: Gemixte teams van mannen en vrouwen (mag uiteraard ook alleen vrouwen of alleen mannen)

Tijdens én na het toernooi:

Op het BOL-Terrein zal tijdens beide toernooien ook een luchtkussen aanwezig zijn voor de kinderen, onder toezicht. Op deze manier is er deze dag voor jong én oud genoeg te doen. Na afloop van beide toernooien zal ook de after party niet ontbreken. Live muziek, koud bier én verschillende foodtrucks om ook de innerlijke mens van brandstof te voorzien!

TEASER:

Als teaser voor het live entertainment kunnen wij alleen maar zeggen/zingen: “Ik heb zo vreselijk zin in jou….”

Opgeven kan vóór 1 mei! Wees er snel bij, want naar verwachting zullen de aanmeldingen weer hard gaan!