BOL sluit nieuw sponsorcontract met De Geus Bouw

() • 95 weergaven

Nadat zaterdag 1 oktober de voltallige selectie in de Broekerveiling met de nieuwe outfit op de foto was gegaan, kwamen csv BOL en De Geus Bouw een verlenging van het sponsorschap voor nog eens vijf jaar overeen. De Geus Bouw is al jarenlang hoofdsponsor van csv BOL en daarnaast een goede buur, het complex van BOL grenst aan dat van De Geus Bouw.
In de Broekerveiling werd het nieuwe contract getekend door directeur Piet de Geus namens De Geus Bouw en Jan Alex Brandsma, voorzitter van BOL. Dit gebeurde (haast) onder de veilingklok, mooi symbolisch, want onder deze klok zijn in de tijd van de vaarveiling in het verleden vele (koop)overeenkomsten gesloten, tussen handelaren en tuinders.
BOL is blij dat het zich zo weer een aantal jaar verzekerd weet van de steun van De Geus Bouw en daarvoor De Geus ook zeer erkentelijk.