Steun csv BOL met de Rabo ClubSupport!

() • 144 weergaven

Ook dit jaar organiseert de Rabobank de Rabo Clubsupport en wij doen uiteraard weer mee! Met deze actie kunnen wij als club geld ophalen maar hier hebben wij wel jullie hulp voor nodig!! Leden van de Rabobank kunnen middels hun stem hun vereniging financieel steunen. Ons doel is om met het opgehaalde geld de jeugd van BOL te steunen om nieuw trainingsmateriaal aan te schaffen. Hiermee proberen wij de jeugd nog beter te kunnen faciliteren. Dus geef je steun aan BOL! Hoe meer stemmen, hoe meer geld wij kunnen ophalen bij de Rabo ClubSupport actie.

Hoe kan je je stem uitbrengen: Stemmen kan via de Rabobank app of via de site. Het gaat als volgt: Log in en ga naar “zelf regelen”. Klik vervolgens op “Lidmaatschap” en klik op “ClubSupport”. Zoek C.S.V. BOL op en breng je stem uit!

Stemmen kan vanaf 5 september. Vanaf dat moment kunt u stemmen op C.S.V. BOL. De stemperiode eindigt op 27 september en de uitslag volgt later. We zullen jullie hiervoor op de hoogte houden. Doe mee en steun de jeugd van onze mooie club!