Pupillen van de week

• 114 weergaven

De afgelopen twee weken speelden BOL 1 twee thuiswedstrijden. Zaterdag 19 maart waren de broers Alex en Maxim de pupillen van de week bij de wedstrijd tegen Zwaluwen ‘30. Beide jongens spelen in de JO8-1. Samen met hun neefje mochten ze de wedstrijdbespreking bijwonen, de warming-up meedoen en de aftrap verrichten. Je kon duidelijk zien dat ze familie zijn. Tijdens het overspelen konden ze elkaar zeer makkelijk vinden en uiteindelijk scoorden ze ook nog bij de keeper van de tegenstander. Dit bleek een voorbode voor een prachtige overwinning van het eerste.

Zaterdag 26 maart was het de beurt aan Jip en Merijn. Ook zij spelen in JO8-1. In de ochtend speelden ze zelf tegen DTS. Helaas ging deze wedstrijd voor ze verloren. Ze zitten allebei op het Mozaïek in groep 4.

Jip staat vaak op doel en zijn specialiteit is de bal hoog schieten. Ook staat hij wel eens in de spits. Merijn is vooral verdediger en is goed in de bal afpakken. Je kan goed zien dat ze samen spelen en bij elkaar in de klas zitten. Het zijn goede vrienden en bij het meedoen met de warming up en het verrichten van de aftrap lieten ze goed zien dat ze konden samen spelen. Ook zij scoorden bij de keeper van de tegenstander. Dit steuntje had het eerste wel nodig, want na een doordeweekse wedstrijd (1-0 winst) waren de krachten nu wel wat op. Het goede voorbeeld werd door het eerste overgenomen en het werd weer 1-0.

Alle pupillen krijgen na de wedstrijdbespreking een bal met de handtekeningen van de spelers van het eerste. Deze ballen zijn gesponsord door Top1Toys gevestigd in het winkelcentrum Broekerveiling.

We hebben genoten van jullie. Jullie hebben ons veel geluk gebracht. Dank jullie wel.