Pupillen van de week BOL – Valken’68

• 116 weergaven

Vandaag was het de beurt aan Scott en Jozua om onze pupillen van de week te zijn. Scott speelt in JO8-1 en Jozua in JO8-3. In de ochtend speelden ze een minitoernooi tegen de buren van DTS. Dit ging voor Scott beter af dan voor Jozua. Scott won twee wedstrijden en speelde er één gelijk. Jozua speelde er één gelijk en verloor er twee. Maar Jozua maakte wel een doelpunt. Het is mooi om te zien dat de jongens er veel plezier in hebben.

Allebei zitten ze in groep 4 van Het Mozaïek in Broek op Langedijk. Ze spelen ook veel met elkaar en zijn echte vrienden. De favoriete clubs van beide jongens zijn AZ en BOL.

Om 13 uur mochten ze mee naar de bestuurskamer. Daar mochten ze de wedstrijdbespreking bij wonen en kregen ze allebei een bal met de handtekeningen van de spelers. Deze bal wordt ze overigens aangeboden door Top1Toys in Broek op Langedijk. Met een zakje snoep en wat drinken gingen ze mee naar de kleedkamer en mochten ze zich gaan omkleden. In een BOL trainingspak deden ze de warming-up mee en deden ze de aftrap. Daar bleek wel dat ze goede vrienden zijn. Door goed samenspel maakten ze een doelpunt bij de keeper van Valken.

n de rust zochten ze hun ouders moe en voldaan weer op. Alle doelpunten gezien en met een ervaring rijker hebben ze een mooi verhaal om maandag op school te vertellen.
Bedankt Scott en Jozua!