Bericht over komend seizoen

• 129 weergaven

Begeleiding selectie en jeugd krijgt vorm

In de maand maart wordt er volop gedacht aan het volgende seizoen.

Door de technische commissie zijn er gesprekken geweest met diverse leden van de begeleiding van de selectie en van de jeugd. Het bestuur is blij te kunnen melden dat alle gesprekken ertoe hebben geleid dat we ook volgend seizoen gebruik kunnen maken van de diensten van de personen die dit jaar ook actief zijn.

Assistent trainer René Groenhuijzen zal naast hoofdtrainer Erwin Tump ook volgend jaar de selectie trainen. Dat geldt ook voor “kind van de club” Robbert Slot, trainer en begeleider van het tweede elftal. Verzorger Adrie Heurter plakt aan de lange reeks jaren die hij al bij BOL is, gelukkig nog een jaar vast. Ook de keeperstrainer van de selectie en dit seizoen al enkele malen ook zelf als keeper van het eerste actief, Xander Snoek is volgend jaar weer van de partij.

René Molenaar heeft ook toegezegd volgend seizoen zijn functie als hoofd jeugdopleidingen graag te verlengen. Zijn inbreng is zeer positief op het functioneren van onze jeugdtrainers en daarmee ook op onze jeugd. We zijn blij dat de enkele seizoenen geleden ingeslagen weg zo ook volgend seizoen een vervolg kan worden gegeven.

Bestuur csv BOL