Balsponsor BOL – Valken’68

• 146 weergaven

Wie op zoek is naar een partij met veel kennis en ervaring is bij Eltag Ventilatietechniek aan het juiste adres. Al ruim veertig jaar leveren, installeren, onderhouden en repareren wij ventilatiesystemen van alle merken en types. We onderhouden onder andere de ventilatiesystemen in honderdduizenden woningen van woningbouwverenigingen en pensioenfondsen. Ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht.

Een goede service staat voorop bij Eltag Ventilatietechniek. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, brengen onze vakkundige medewerkers uw ventilatiesysteem digitaal in kaart. Hierdoor kunnen we bij storingen met één druk op de knop zien wat er aan de hand is. Met behulp van onze eigen productieafdeling kunnen we reparaties snel in huis uitvoeren. Hierdoor beschikt u vaak nog dezelfde dag weer over een goed werkend systeem.

Eltag wenst BOL veel succes in de wedstrijd tegen Valken’68 !