Balsponsor BOL – VELO

• 82 weergaven

Innovatie, vakmanschap en exclusiviteit ontmoeten elkaar bij RUBEX Interiors. Sinds 2015 richten wij ons op het leveren van hoogwaardige interieuroplossingen. Ons team is jong en speelt graag met design, vormen en materiaal. Wij denken met u mee, zodat we samen een pure, eigen stijl kunnen creëren voor uw bedrijf, winkel of woonhuis.

Op zoek naar klasse en kwaliteit? RUBEX Interiors levert alleen op maat gemaakt vakwerk. Oprichter Ruben Ploeg heeft het meesterschap in zijn bloed, dat hem van generatie op generatie is doorgegeven. Door zijn ervaring en creativiteit heeft Ruben Ploeg in korte tijd zijn naam weten te vestigen in de interieurwereld.

We laten ons graag uitdagen tot het creëren van een persoonlijke stijl. U inspireert ons, wij inspireren u. Samen met u RUBEX Interiors naar een unieke interieuroplossing. Van tekentafel tot eindproduct.

Dream, create, deliver.