Pupillen van de week BOL – Honselersdijk

• 90 weergaven

Een regenachtige dag en een verliespartij voor BOL 1 mocht de pret toch niet drukken bij de pupillen van deze week. Bas en Jorn genoten van wat ze mochten meemaken. De wedstrijdbespreking was een soort bioscoop voor ze. Met een zakje snoep en wat drinken zagen ze hoe de wedstrijdbeelden op tv werden getoond en hoe op het bord de tactiek werd uitgelegd. Daarna mochten ze mee naar de kleedkamer. Samen keken ze daar hun ogen uit. Vooral dat spelers gemasseerd werden was een openbaring voor ze. De warming up werd fanatiek meegedaan. Daarna mochten ze mee met de spelers het veld op en samen de aftrap doen. Vervolgens namen ze plaats in de dugout en dat was één groot feest voor ze.

Bas zit in groep 4 van De Koolvlet en speelt in JO8-1 en won zijn wedstrijd met 10-3. Zelf scoorde hij twee keer. Hij speelt het liefst verdediger om dan hoge ballen naar voren te schieten. Met welke been hij dat doet maakt hem niet uit. Zijn favoriete clubs zijn BOL en AZ.

Ook Jorn zit in groep 4, maar dan op Het Mozaïek. Hij speelt zijn wedstrijden in JO8-2. Hij wil net zoals zijn favoriete speler Steven Berghuis veel assists geven. Dat deed hij dan ook in de met 9-2 gewonnen wedstrijd. Ook pikte hij zijn doelpuntje mee. Zijn favoriete clubs zijn BOL, AZ en Ajax.

Jongens bedankt. Het was mooi om te zien dat jullie genoten hebben.