Zuurkoolbeker (even) weg …

• 120 weergaven

BOL is de zuurkoolbeker, die in de laatste drie gehouden edities van 2017, 2018 en 2019 telkens gewonnen werd en daarom mocht worden gehouden, toch kwijt. Gelukkig maar voor even en voor een goede zaak. Voor de per 1-1-2022 nieuw te vormen gemeente Dijk en Waard wordt namelijk een filmproductie gemaakt door het bedrijf Filmmacht uit Blokker. Van beide fusiepartners, Langedijk en Heerhugowaard, worden opnames gemaakt van bijzondere plekken in de gemeente. De zuurkoolcup krijgt hier ook een rol in. Hoe, dat zullen we begin volgend jaar zien. Uiteraard staat de cup dan weer waar die hoort en voor wat betreft dit exemplaar ook blijft, in de prijzenkast op een prominente plek, in de steeds fraaier wordende BOL-kantine. En natuurlijk zou het mooi zijn als er volgend jaar, na twee
zuurkool-cuploze jaren, eindelijk weer eens kan worden gevoetbald om een nieuwe beker. Als dat kan, dan zal dit bij s.v. Vrone zijn.