Pupillen van de week BOL – WVHEDW

• 93 weergaven

Het was een mooie nazomerdag om onze twee pupillen van 7 jaar oud, Niek en Thomas, te mogen ontvangen. Samen hadden ze de eer om de wedstrijdbespreking, de voorbereiding en de wedstrijd in de dug out te volgen.

Niek speelde in de ochtend zijn wedstrijd met JO8-2. Helaas werd er ruim verloren. Wel maakte hij van de vier doelpunten voor BOL er één. Ook maakte hij zijn penalty na afloop. Niek is rechtsbenig en speelt zowel voor als achter. Hij is fan van BOL en zit in groep 4 van De Koolvlet.
Op dezelfde school zit Thomas. Hij speelt in JO8-1. Onder toeziend oog van de BOL 1 aanvoerder speelde hij een prima wedstrijd. Hij speelde 4-4 en maakte er één. Zijn penalty na de wedstrijd was zo hard, dat die op het andere veld terecht kwam. Hij is fan van BOL, AZ en Oranje. Volgende week gaat hij met BOL naar AZ- Utrecht.

Niek en Thomas mochten samen de aftrap nemen. Je ziet dat samenspel loont. Al combinerend kwamen ze bij de keeper. Niek gaf daar een prima voorzet op Thomas en hij maakte dit goed af. Een echte spitsen doelpunt.

We hebben genoten van jullie. Dank jullie wel.