Pupillen van de week BOL – ZOB

• 127 weergaven

Voor het eerst sinds tijden hadden we weer eens een pupil van de week. Er was er niet één, maar het waren er twee, namelijk Mick en Luka, allebei 7 jaar oud.

Mick speelt in JO8-1 en is rechtsbenig. Hij won zijn wedstrijd met 5-0. Hij scoorde er één. Hij houdt van zowel aanvallen als verdedigen. Zijn favoriete club is AZ en vorig jaar was Boadu zijn favoriete speler.
Luka is zijn vriendje en samen zitten ze in groep 4 van basisschool Het Mozaïek. Luka speelt in JO8-2. Helaas verloren ze hun wedstrijd vandaag ruim. Maar vorige week won hij 14-1 en scoorde hij er acht. Hij heeft geen favoriete eredivisieclub.

Vandaag mochten ze de wedstrijdbespreking meemaken, kregen ze een bal met de handtekening van de spelers, namen ze een kijkje in de kleedkamer, deden ze mee met de warming-up en mochten ze natuurlijk de aftrap nemen….met goed samenspel passeerden ze samen de verdediging van ZOB en maakte Luka het doelpunt. Hij stuurde de keeper helemaal de verkeerde kant op. Dankzij dit goede voorbeeld won BOL 1 uiteindelijk de wedstrijd.

Jongens bedankt!