Indeling bekercompetities BOL 1 en BOL 2

• 71 weergaven

De tegenstanders voor de poulefase van de districtsbeker van BOL 1 en BOL 2 zijn bekend. BOL 1 is ingedeeld in een poule van vier met als tegenstanders Fortuna Wormerveer (zondag eerste klasse A), SVW (zondag tweede klasse A) en oude bekende Jong Holland (zaterdag tweede klasse A). BOL speelt zijn wedstrijden op zaterdag 4 september (thuis tegen Fortuna om 17.00 uur), 11 september (uit tegen Jong Holland, aanvang 15.00 uur) en 18 september (thuis tegen SVW, aanvang 17.00 uur). De eerste twee uit de poule plaatsen zich voor de volgende ronde.

BOL 2 speelt in een poule van drie tegen Buitenveldert 2 en tegen OSV 2. Zaterdag 11 september speelt BOL 2 uit tegen OSV 2 (aanvang 12.00 uur) en een week later, zaterdag 18 september komt Buitenveldert 2 naar Broek, deze wedstrijd begint om 11.45 uur. Buitenveldert komt uit in de reserve hoofdklasse A, OSV in de reserve tweede klasse A. Hier gaat alleen de nummer 1 door naar de volgende ronde.

Voor zowel BOL 1 als BOL 2 zullen de genoemde ploegen pittige tegenstanders zijn en het zal niet makkelijk worden om plaatsing voor de volgende ronde te halen, zij het ook zeker niet onmogelijk. In ieder geval vormen de komende bekerwedstrijden een mooie voorbereiding voor de competitie, die op zaterdag 25 september van start zal gaan