Technische staf csv BOL voor volgend seizoen krijgt verder vorm

• 109 weergaven

In deze haast eindeloos durende voetballoze periode gebeurt er op en rond de BOL-velden niet veel. Gelukkig kon de jeugd dit weekeinde na een ruime week sneeuw- en ijspret weer voorzichtig onderling voetballen. Of en wanneer er op uitgebreidere schaal weer kan worden getraind en gevoetbald, blijft nog zeer de vraag. De vooruitzichten lijken nog niet erg gunstig…
Maar we blijven hopen dat er in ieder geval dit voorjaar nog kan worden gespeeld, ook door de senioren en de oudere jeugd.
Achter de schermen wordt er al gedacht aan het volgende seizoen, waarvan we hopen en verwachten dat er dan in ieder geval wel weer gewoon kan worden gevoetbald.
Zo zijn er door de technische commissie gesprekken geweest met diverse leden van de technische staf van de selectie en van de jeugd. Het bestuur is blij te kunnen melden dat alle gesprekken ertoe hebben geleid dat we ook volgend seizoen gebruik kunnen maken van de diensten van de diverse trainers en verzorger. We lopen ze langs. Assistent trainer René Groenhuijzen zal naast hoofdtrainer Erwin Tump ook volgend jaar de selectie trainen. Dat geldt ook voor Robbert Slot, trainer en begeleider van het tweede elftal. Verzorger Adrie Heurter plakt aan de lange reeks jaren die hij al bij BOL is, gelukkig nog een jaar vast. Ook de keeperstrainer van de selectie Xander Snoek is volgend jaar weer van de partij.
Tot slot heeft ook René Molenaar toegezegd volgend seizoen zijn functie als hoofd jeugdopleidingen graag te verlengen. Zijn inbreng is zeer positief op het functioneren van onze jeugdtrainers en daarmee ook op onze jeugd. We zijn blij dat we de dit seizoen met hem ingeslagen weg volgend seizoen een vervolg kunnen geven.
Die tevredenheid geldt, het zij nogmaals gezegd, ook voor de overige genoemde personen die volgend seizoen onze selectie zullen begeleiden.

bestuur csv BOL