Erwin Tump ook volgend seizoen hoofdtrainer bij BOL

() • 163 weergaven

Deze week hebben het bestuur van BOL en Erwin Tump, de huidige trainer van de selectie van BOL, overeenstemming bereikt over een verlenging van de aanstelling van Erwin voor volgend seizoen. Dit betekent dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn van de selectie.

Het bestuur is blij ook volgend jaar gebruik te kunnen maken van de diensten van Erwin. Hij heeft zich in het de weinige maanden die het seizoen tot nu toe heeft geduurd, laten zien als een jonge enthousiaste trainer die gevarieerde trainingen geeft en een goede klik heeft met zowel de jongere, als meer ervaren spelers van de selectie.

Met de overige leden van de technische staf zullen binnenkort hopelijk ook afspraken kunnen worden gemaakt voor verlenging van hun verbintenissen in het volgende seizoen.

Bestuur csv BOL