Nieuwe ronde, nieuwe kansen

• 120 weergaven

De indeling in de 1e klasse A is drastisch veranderd en dat juich ik toe. Immers, na 2 seizoen richting Amersfoort waarvan tweemaal naar Huizen gaan we nu richting den Haag. Zoals één van de stafleden terecht op merkte:” Een nieuw seizoen, een nieuwe trainer en nieuwe tegenstanders. Laten we het afgelopen seizoen maar spoedig vergeten”. Naast de voor ons bekende tegenstanders uit Noord-Holland krijgen we te maken met:

Die Haghe uit den Haag, Forum sport uit Voorburg, Honselersdijk, Nootdorp, Velo uit Wateringen, Valken ’68 uit Valkenburg en Voorschoten.

Zien we de afstanden berekend door de ANWB dan hebben we in totaal 80 kilometer minder te reizen als vorig seizoen dus daar kunnen we niet over klagen. Voor het 3e seizoen in de eerste klasse met een selectie welke maar weinig veranderd is gaan we het met vertrouwen tegemoet.