Weer (beperkt) trainen t/m 12 juni 2020!

() • 180 weergaven

Beste leden van BOL,

Van de gemeente hebben we voorlopig toestemming om vanaf aanstaande maandag weer te gaan trainen. Uitgangspunt zijn de protocollen van de KNVB, die zijn via onderstaande links te lezen. Neem die goed door voordat je naar het BOL terrein komt en geef dit eventueel door aan je kind! Deze protocollen zullen ook op het BOL terrein aanwezig zijn.

Er zal iedere trainingsavond een coördinator aanwezig zijn. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig! Je kunt je aanmelden bij Erik Dalmolen (06-12597272). 

Ieder team zal 1 keer trainen per week, zoveel mogelijk op de bestaande tijden. De teams zullen hierover geïnformeerd worden door hun trainers. De trainer zal zich strikt aan de tijden houden. Voor een ieder (trainers en spelers) is deelname aan de training geheel vrijwillig. De trainer is verantwoordelijk, volg zijn/haar aanwijzingen strikt op.

De begin- en eindtijden zijn dusdanig dat teams elkaar niet tegenkomen met het komen en gaan op het complex. Hierdoor zijn er geen aparte looplijnen en aanrijroute nodig. Bij elk team is 1 trainer. Deze trainer mag als enige de materialen halen en terugbrengen. Er is voor elk team een aparte ballenkar, pillonnen en ander trainingsmateriaal. Er zal geen gebruik worden gemaakt van hesjes. Er is voor de kantine (buiten) een tafel ingericht met reinigingsgel en papieren handdoekjes. Er mogen geen ouders of andere volwassenen op het terrein aanwezig zijn anders dan de trainer. De trainers onderling houden 1,5meter afstand.

Het bestuur

protocol—veiligheid–en-hygieneregels protocol—trainers protocol—spelers

knvb-amateurvoetbal-jeugdprotocol-ouders