Nieuw hoofd Opleidingen

() • 295 weergaven

Het bestuur is blij te kunnen melden dat overeenstemming is bereikt met Rene Molenaar om de functie van hoofd jeugdopleiding te gaan vervullen. Vanaf volgens seizoen zal Rene zich voornamelijk bezighouden met het ondersteunen en begeleiden van onze trainers en coaches van de jeugd met als doel de kwaliteit en spelvreugde te vergroten. Hieronder zal Rene zich kort even voorstellen.

Wij wensen Rene veel plezier en succes bij onze mooie vereniging.

Namens het bestuur,
Rob Tros

 

Beste leden van BOL,
Ik mag mij aan jullie voorstellen als Hoofd Opleidingen 2020/2021. Mijn naam is René Molenaar, ik ben geboren op het Bakkerspad in Broek op Langedijk. Ik ben voor velen binnen de club dan ook een bekende. Tot mijn 21ste was ik voetballend lid en ben tevens jeugdtrainer geweest bij BOL. Ik kijk er naar uit om komend seizoen veel oude bekenden weer te spreken en nieuwe mensen te gaan leren kennen.
Sinds 1993 woon ik in Heerhugowaard en ben getrouwd met Monique, samen hebben we drie kinderen. In het verleden heb ik ervaring opgedaan als trainer bij diverse verenigingen in Noord Holland, van de jongste jeugd tot aan de senioren teams. Deze ervaring wil ik inzetten om samen met alle betrokkenen een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van BOL.
Voetbal is een prachtige sport en iedereen beleeft het op zijn/haar eigen manier, wat mij betreft speelt plezier daarin de grootste rol. Dit wordt dan ook mijn uitgangspunt.

Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen, graag tot ziens op het BOL-complex.

Sportieve groet,
René Molenaar