Guus Leegwater krijgt een Koninklijke onderscheiding

• 155 weergaven

Groot was de verrassing vrijdagmorgen toen Guus Leegwater een telefoontje kreeg van de burgemeester en hoorde dat hij een Koninklijke onderscheiding krijgt in de vorm van een lintje. Dit vanwege zijn verdiensten als vrijwilliger voor tal van maatschappelijke organisaties, zoals kerk, mannenkoor, basisschool en natuurlijk onze mooie club, csv BOL. Guus heeft allerlei vrijwilligersactiviteiten gedaan bij BOL, maar de laatste jaren is hij vooral bekend en actief als boegbeeld en aanvoerder van de onderhoudsploeg, beter bekend als “de vijfde colonne”. BOL heeft zijn verdiensten en inzet al veel eerder opgemerkt en hem daarom een aantal jaar geleden tot erelid benoemd. Kennelijk zijn de kwaliteiten van Guus nu ook tot in koninklijke kringen opgevallen. Op de foto een verraste Guus met bloemen die hij alvast van de gemeente Langedijk ontving (het lintje komt later). De vlag ging er voor uit in huize Leegwater en terecht. Guus, van harte gefeliciteerd, we zijn trots op je!