Erwin Tump wordt trainer bij BOL

() • 170 weergaven

Het bestuur van BOL heeft vrij snel in de, voor het komende seizoen ontstane, vacature van hoofdtrainer selectie kunnen voorzien, door overeenstemming te bereiken met Erwin Tump. De uit Koog aan de Zaan komende trainer (33) gaat het volgende seizoen bij BOL aan de slag.
Tump heeft in het verleden o.a. meerdere jeugdteams op divisieniveau onder zijn hoede gehad en is dit jaar trainer bij de Ajax-vrouwen, de top van het vrouwenvoetbal. Daarnaast is Tump momenteel docent voetbaltechnische zaken bij de KNVB. Volgend seizoen zal Tump zijn functie als assistent-trainer van de vrouwen van Ajax combineren met het trainerschap bij BOL.
Het bestuur is verheugd dat het Tump vast heeft kunnen leggen en heeft er vertrouwen in dat onder zijn leiding de selectie ook volgend jaar optimaal zal kunnen presteren.

Bestuur CSV BOL