De SMP DERBY CUP

() • 256 weergaven

De SMP Derby Cup in Sporthal Geestmerambacht
Sport Servicepunt Langedijk organiseert vrijdag 3 januari 2020 ‘De SMP Derby Cup’, het zaalvoetbaltoernooi van Langedijk! Waar iedereen de Zuurkoolcup kent, is dit fenomeen helemaal nieuw. In plaats van de strijd met elkaar aan te gaan op het veld, gebeurt dat nu in de zaal. Sporthal Geestmerambacht staat de gehele dag in het teken van strijd tussen de vier clubs uit Langedijk, namelijk Vrone, DTS, LSVV en BOL.
Om 10:00 zal de aftrap plaatsvinden bij de jongens O13-1, waarna verschillende jeugdteams zullen volgen. Rond de klok van 18:00 zal het grootste spektakel van de dag beginnen met de strijd tussen de 1e selectieteams. Vanaf 20:30 zal er een grote afterparty gehouden worden in het Sportcafé.

eSports Event/FIFA Toernooi:

Er zal niet alleen gestreden worden in teamverband, maar ook om de persoonlijke prijzen. Om 11:30 gaat een heus FIFA Toernooi van start. Er is plek voor maar liefst 80 deelnemers en de finale is op een groot scherm te volgen. De kosten voor dit evenement bedragen €8,50. Binnenkort zullen de inschrijvingen online komen op onze website sportsl.nl.