Balsponsors BOL – Scherpenzeel

• 101 weergaven

Punt Systeembouw is al bijna 40 jaar gerenommeerd specialist in de systeemafbouw. Onze klanten vertrouwen op ons om duurzaam, hoogwaardig en snel te bouwen. We zijn specialist in retail en entertainment en werken graag mee aan bijzondere opdrachten. Ons ervaren, gemotiveerde team staat elke dag voor u klaar.

Punt Systeembouw staat voor kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan onze medewerkers. Vanzelfsprekend werken we met betrouwbare, gerenommeerde leveranciers. Dat geeft u de zekerheid van een optimaal resultaat.

Wij zijn graag duidelijk over onze werkwijze en prijzen. We werken met heldere begrotingen en vaste aanneemsommen. Zo bent u vooraf op de hoogte van de kosten. Bij Punt Systeembouw geven we graag eerlijk advies. Dankzij die transparantie zijn we al bijna 40 jaar een betrouwbare partner.


Team Victrix is dé plek voor allround CrossFit: voor alle niveaus en alle leeftijden. Ons doel? Zorgen dat jij lekker in je vel zit. Onze community daagt je uit waar nodig en helpt je mee om goed voor je lichaam te zorgen. Daarom start iedereen die zich aanmeldt in de beginnerslessen Crossfit Basic. Naast CrossFit lessen kun je trouwens ook bij ons terecht voor aanvullende trainingen, zoals fitness, gymnastics, yoga, strongman en weightlifting. Het draait om jouw persoonlijke doelen. Je kunt daarom een personal trainer, voedingsconsulent en sportmasseur inschakelen. Als je daar behoefte aan hebt natuurlijk. Samen bouwen we aan je kracht en conditie, wat je wensen ook zijn. Together we are victorious!