Balsponsors BOL – ZOB

• 124 weergaven

Palingrokerij Vlug staat al sinds 1894 garant voor meesterlijk gerookte paling. Natuurlijk maken we gebruik van de modernste technieken. Maar we roken nog steeds volgens de ambachtelijke kwaliteitsnormen. Zonder toevoegingen, zonder haast. Daarom heeft onze vis nog die ouderwets lekkere smaak, die u herkent uit duizenden.
Onze paling komt van geselecteerde kwekerijen in Nederland en Denemarken waar wij al jaren mee samenwerken. Deze kwekerijen leveren vis van topkwaliteit en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Aan onze paling wordt niets toegevoegd, behalve zout en rook. Geen eiwitten om vocht vast te houden, geen smaakstoffen om een onnatuurlijke rooksmaak op te wekken.
Palingrokerij Vlug levert meer dan paling alleen. Ook forel, zalmforel en zalm nemen wij met liefde onder handen. Meer informatie kunt u vinden op www.palingrokerijvlug.nl.
Palingrokerij Vlug wenst BOL een fijne wedstrijd toe


’t Haventje is al jaren een begrip in Broek op Langedijk. ’t Haventje heeft een breed assortiment aan snacks waar voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Wij zijn blij dat we vaak op zaterdag supporters en spelers van BOL mogen verwelkomen in ons restaurant en dragen daarom BOL een warm hart toe.

Wij wensen BOL een fijne wedstrijd met hopelijk 3 punten toe. Tot na afloop!