Balsponsors BOL – AFC

• 107 weergaven

Het profiel van Bol: we hebben gewoon iets met banden
Autobestuurders van Den Helder tot Amsterdam komen naar Bol Profielcentrum in het dorp Broek op Langedijk. Daar aan de Dulleweg staat Jack in de startblokken om nieuwe of gebruikte banden onder uw wagen te plaatsen.
Jack aan het woord
“Omdat we in principe zonder afspraak werken en voldoende voorraad hebben, rijden klanten vaak binnen een half uur weer weg met een stel degelijke banden onder de wagen. Vanzelfsprekend met de beste service en garantie.”
Alle soorten
Ruim 25 jaar geleden zijn mijn compagnon en ik gestart met een exportbedrijf in banden. Al snel maakten we de stap naar de verkoop voor particulieren. Het assortiment bestaat voor 85% uit gebruikte autobanden in alle soorten en maten. De rest van de banden zijn nieuw. Een bijkomend specialisme is de verkoop van winterbanden met of zonder velgen. Zo hebben we voor ieder klant in elke prijsklasse wat wils.
Band met de klant
We hebben allemaal letterlijk en figuurlijk iets met banden. Daarom ga ik elke dag met plezier naar het Havenplein en geniet ik van het contact met een grote vaste klantenkring.”


Wij zijn Hans en Anita en hebben met trots Natuurlijk A.S.T opgericht.
We verkopen onder andere robuust eiken meubelen, natuursteen voor binnen en buiten en vele woonaccessoires.
Onze focus ligt op duurzaamheid, en daarom verkopen wij producten die een leven lang mee kunnen gaan.
Onze producten komen uit diverse werelddelen zoals Afrika, Azië, Indonesië maar ook dichterbij uit Europa.
De robuuste meubelen halen we uit Hongarije.


Flexfysio Meindert de Boer
Dagelijks behandelt Meindert, eigenaar van Flexfysio in Alkmaar (De Meent), vele cliënten in de leeftijd van 8 tot 88.

Flexfysio is specialist op gebied van het bewegen van het menselijk lichaam en streeft ernaar om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Flexfysio is gevestigd bij (top)sportcomplex De Meent wat perfect aansluit bij het huidige bedieningsconcept van de praktijk. Meindert en zijn team kiezen voor totale ondersteuning met als credo; Een topsportaanpak voor iedereen!

Indien gewenst wordt er maatwerk geleverd waarbij het bio-psycho-sociale systeem volledig in kaart gebracht wordt. Dit systeem is zo helder dat een ieder zijn/haar klachten na het eerste consult begrijpt. Aan de hand van dit systeem volgt een oplossingsgerichte topsportaanpak die jou absoluut van je klachten zal verhelpen! Resultaten worden geboekt met diverse methodes zoals handen (diepe massage in spieren), dry needling, medical taping en osteopathie.

Vanuit de BOL selectie kennen wij Meindert als een echte specialist en een enorme sportliefhebber.
“Bij Meindert op de behandeltafel is het nooit saai”, aldus Bas Jonker. Bas is binnen de selectie de man van glas en wordt door Meindert regelmatig binnen no time weer opgelapt. Ook Martijn Ton, e.a. hebben veel profijt van de behandelingen. Daarnaast stelt hij alles in het werk om de “oudjes”( Jan Biersteker, Xander Snoek, etc) zowel fysiek als mentaal op de rails/het gras te houden.

Wil je meer weten spreek Meindert dan aan tijdens of na de wedstijd BOL – AFC op 2 november of raadpleeg zijn website voor contactgegevens. Zie www.flexfysio.nl.