Balsponsor BOL – Zuidvogels

• 299 weergaven

De plek waar ” sport & gezelligheid ” goed samen gaan; Sportcafé de Oostwal !!!!!
Wij, Mike & Petra en medewerkers verzorgen uw feestje, evenement, bbq, diner, avondje uit, etc… Vraag naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben en wij maken er een passend en betaalbaar feessie van.
Sportcafé de Oostwal, onder meer bekend van lekker eten, o.a. de heerlijke saté, spareribs en 1 keer in de maand de befaamde biefstukdag. Maar natuurlijk ook iedere zondag het OOSTWAL MENUUTJE voor een mooi prijsje met een biertje erbij (zie Facebook).
We sponsoren de bal bij BOL omdat er wat jongens uit Pancras vandaan komen die bij ons af en toe te gast zijn. Tijdens het kersttoernooi was een groot deel van de selectie te gast. Ook dit jaar is er weer een kersttoernooi. Vanaf maandag kan er via de website ingeschreven worden maar inschrijfformulieren liggen ook al achter de bar!

Fijne wedstrijd en laat het net BOL staan met de bal.

Tot snel en groetjes,
Mike & Petra en medewerkers


De tweemans muziekformatie Twee Bier zonder Baco bestaat uit twee broers, afkomstig uit Heerhugowaard: Hans en Marc Groenland.
De mannen treden al jarenlang samen op tijdens Oktoberfe(e)sten, kermissen, carnaval, bedrijfs- en privé-feesten en uiteraard in sportkantines. Ze stonden op 3 mei nog in de feesttent op het Havenplein van Broek op Langedijk in het voorprogramma van Tino Martin en hebben eerder opgetreden in de voetbalkantines van onder andere Reigerboys, Katwijk, IJmuiden, DTS, SVW’27, Sliedrecht en AZ.

En wat moeten ze nu met csv BOL? In juni van dit jaar gingen de mannen op 1e Pinksterdag met een touringcar langs de 3 kermissen van Ursem, Oosthuizen en ’t Veld.
In de bus natuurlijk ook feestvierders van csv BOL, waaronder een groot deel van de vriendengroep van Tom Adams. Daarna werd het vlaggenschip van csv BOL natuurlijk goed in de gaten gehouden door de mannen van Twee Bier zonder Baco. Toen de mannen dan ook de kans kregen om “balsponsor” te worden grepen ze dit met beide handen aan.

Voor de eerstkomende wedstrijd is Twee Bier zonder Baco dus “balsponsor” bij de wedstrijd csv BOL tegen Zuidvogels. Zij wensen de thuisclub heel veel succes toe. Niet alleen tijdens deze wedstrijd, maar natuurlijk voor het hele seizoen 2019-2020. En hou de berichtgeving in de gaten, want de onderhandelingen zijn inmiddels gestart om tijdens dit seizoen een live-optreden van Twee Bier zonder Baco in de kantine van BOL te kunnen krijgen. En dat wordt 100% Feest!