Jaarlijkse ledenvergadering 9 okt

• 74 weergaven

Op 9 okt a.s. is de jaarlijkse ledenvergadering. Het begint om 20.00 uur.
Mocht iemand nog agendapunten hebben, dan kunnen ze dit tot 1 oktober indienen. Mochten er nog mensen zijn die financiƫle stukken willen inzien, is dit ook mogelijk om op te vragen tot die datum.

Het is fijn dat we merken dat de spelers bij Bol enthousiast zijn over het voetballen bij bol, wat blijkt uit het feit dat alle seniorenelftallen ruim in de ledenaantal zitten. Het is niet de bedoeling vanuit het bestuur om nieuwe enthousiaste mensen te weigeren, maar we willen ook dat het enthousiasme blijft in de teams en de mogelijkheid blijft om te kunnen spelen. Hierdoor wordt het voor nieuwe leden lastig om aan te kunnen sluiten. Er wordt gekeken hoe we dit moeten aanpakken.