BOL heeft goede generale

• 107 weergaven

Na verlies tegen Jong Holland en AFC 34 was de laatste ontmoeting, die met VIOS, spelend in de 2 e klas van de zondagcompetitie. Een leuke generale voordat de competitie begint. De bezoekers hadden 2 maal gelijk gespeeld en zouden bij winst een behoorlijke kans maken om de 2 e ronde te bereiken. Zo ver kwam het niet want BOL had het vizier op scherp en troefde met 6-1 de ploeg uit Warmenhuizen af. Dat zag er in het begin niet naar uit temeer omdat de thuisclub een paar spelers miste wegens blessures. Maar dat was niet te merken en met name de van een blessure teruggekomen Bas Jonker en nieuwkommer Dimaggio Senchi namen de ploeg op sleeptouw. Dimaggio trof drie maal het net en gaf daarbij ook enkele assists. VIOS begon gretig en BOL moest het eerste kwartier wel even terug maar toen kwam BOL in de wedstrijd. Gelegenheidsspits Alex van Enoo deed het ook goed. Hij verving de geblesseerde Danny Konijn. Ook VIOS miste een paar spelers zodat dat in evenwicht was. BOL was vanmiddag gretig en trainer Mark de Vries zal ongetwijfeld een tevreden man zijn. Het eerste doelpunt viel al na 10 minuten. Nadat VIOS kort na de rust de 1-1 scoorde was alles nog mogelijk. Maar binnen 8 minuten stond het 3-1 welke stand werd uitgebouwd naar 6-1. Jong Holland hield AFC 34 op 1-1 en deze 2 ploegen komen in de beker voor de volgende ronde. De wedstrijd stond onder leiding van good old Peter Beudeker die de wedstrijd prima leidde.

A.s. zaterdag 14.30 uur Monnickendam – BOL